Qui som?

qui som? qui som? Som un centre educatiu preparat per atendre l'educació integral d'alumnes amb necessitats educatives especials.

Es va fundar a l'any 1976 per l'Heura del Vallès SCCL, entitat sense afany lucratiu d'iniciativa social. Al curs 2002-2003, coincidint amb la construcció de la nova l'escola, es va crear l'Heura del Vallès, Fundació privada., inscrita al Registre de Fundacions de la Generalitat de Catalunya amb el núm. 1664, i va passar a ser la titular de l'activitat des de setembre de 2004.

L'objectiu general de l'entitat és l'ensenyament i l'atenció a persones amb retard intel·lectual per tal de facilitar el propi desenvolupament i l'autonomia necessària per aconseguir que siguin membres actius i integrats dins la societat.

Breu memòria de les seccions i serveis actuals

qui som? qui som? Està dividida en dues seccions: la d'Educació Bàsica i la de Formació Laboral.
El concert educatiu amb el Departament d'Educació permet la formació bàsica dels nostres alumnes fins a l'edat de 21 anys. El centre però, amplia els serveis d'atenció i formació dels seus alumnes per aconseguir la integració social i laboral, disposant d'un Programa d'Inserció i Seguiment Laboral que funciona gràcies a diferents subvencions del Departament de Treball i Indústria i d'altres ajudes privades.

Associacions a les quals pertany l'entitat

qui som? qui som?
  • Membre de l'associació APPS (1978) "Federació Catalana Pro Persones amb Disminució Psíquica"
    web: www.apps.es
  • ACTAS (1997) "Associació Catalana de Treball amb Suport" Cofundadora de l'associació formada per entitats de tot Catalunya que utilitzen la metodologia del "Treball amb Suport" per la inserció laboral a l'empresa ordinària de persones amb discapacitat psíquica.
    web: www.actas.cat
  • ALEI (1999) "Associació d'Entitats Terrassenques per a la Inserció Socio-laboral" Cofundadora de l'associació formada per entitats de Terrassa que realitzen accions per evitar l'exclusió laboral i social.
qui som?

Tornar al inici

C/ Ègara, 16 (Terrassa) 08225 Tel. 93 784 25 25
powered by bit-Xo